keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Viikkokatsaus: Kokonaisuus alkaa hahmottua...

Monivaiheisen remontin ensimmäinen osuus lähenee loppuaan, ja kohta päästään uudistettuihin tiloihin. Remonttityömaalla aherretaan jo ainakin osittain viimeistelyjen parissa, ja kokonaisuus alkaa hahmottua myös meille remonttia sivusta seuraaville.

Remontin alkaessa oli kieltämättä vaikea ymmärtää, miten kaaokselta näyttävästä purkuvaiheesta voitaisiin päästä muutamassa kuukaudessa valmiiseen lopputulokseen. Uusi opehuone erillisine työskentelytiloineen, melkoisen muutoksen kokeneet aula- ja Linux-tila sekä C-käytävän luokat ovat kuitenkin jo pian valmiita käyttöön.

Muuttohommia on siis luvassa! Ja ehkä pääsemme nauttimaan myös virallisemmista avajaisjuhlallisuuksista. Kuka mahtaa saada kunnian leikata nauhan?


 
Linux-tilaa siivotaan, ja kohta se on valmis ottamaan vastaan Raija Ojaman ja tekstiilityön oppilaat. Tekstiilityö muuttaa tilaan väliaikaisesti remontin seuraavan vaiheen ajaksi. 

 
 Aulaan asennetaan uusia sohvia, jotka saavat toivottavasti arvoistaan kohtelua. 
Pidetäänhän yhdessä hyvää huolta uusituista tiloista?!


 
Viimeistelyä!

 Siivottu! Luokka 33 odottaa käyttöä. 
Pakollinen vessakatsaus: Auditorion vieressä oleviin vessoihin saadaan uusi, siistitty ilme. 
Naisten sosiaalitilasta tiedoksi, että siellä on todistetusti ihanan kimalteleva päätyseinä!
Lopuksi tietoa lisärakennuksesta: Elementtejä odotellaan, joten vielä ei ole koulukeskuksen uusin osa kovin korkeaksi noussut. Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa - siispä malttia! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti